Fremskynde digital transformasjon i helsevesenet


Bestill en gratis konsultasjon med en e-helse-programvareekspert, og få hjelp til hvordan du lager et idiotsikkert digitalt produkt.

Viktige konsultasjonsresultater


På slutten av den gratis konsultasjonen med Thorgate, kan du forvente å oppnå følgende viktige resultater som hjelper deg med å lage en idiotsikker programvare for e-helse!
Lean-krav
Finn ut hvorfor det å begynne å bygge produktet med mer enn noen få funksjoner ALDRI vil fungere – og hva du heller bør gjøre!
Utviklingsstrategi 
Vi diskuterer vellykket produktutviklingsstrategi som kan hjelpe deg med å redusere tiden det tar før produktet er på markedet, og dermed spare deg for tid og penger.
Tekniske løsninger
Vi kan hjelpe deg med å finne frem til de tekniske løsningene på produktkravene dine, ettersom vi forstår helsevesenets produktbehov
Målet vårt er å utstyre produkteiere med riktig informasjon. Med disse nøkkelresultatene kan du velge å bruke råd fra ekspertkonsulentene våre i ditt interne team, et annet team du vil jobbe med, eller til og med om du jobber med oss.

 

Gratis produktutviklingskonsultasjon for helsetekniske gründere 


Bestill en eksklusiv workshop med en helseteknisk digital produktekspert hos Thorgate


Bestill et møte

Se et opptak av webinaret vårt
"Accelerating Digital Transformation in Healthcare" av Sander Mättas, 
som er programvareansvarlig for e-helse hos Thorgate

*|END:WEB_VIDEO|*

Case-studier om e-helse

Noen av prosjektene våre som fremskynder digital transformasjon innen helsetjenester

Healx 

Thorgate designet en datainnsamlings- og administrasjonsplattform for å utføre kombinasjoner av gamle medisiner gjennom kunstig intelligens (AI).

Se case-studie

TXP-Chat

HIPAA-kompatibelt kommunikasjonssystem for de unike behovene til transplantasjonssentre og organanskaffelsesorganisasjoner.

Se case-studie

Nordic Braintech

Vi utvikler en digital terapeut på en smarttelefon og trådløse sensorer for å gi personer med migrene en hjemmebasert biofeedback-behandling.